Wat zeggen onze cliënten

Bekijk hier wat onze cliënten over onze praktijk zeggen. 

5/5
Fijne persoonlijke verloskundige praktijk! Alleen maar lof!

J. Knaapen

5/5
Zorgzaam, vakkundig, lief, altijd klaar staand (en ook gezellig!). Een hele fijne verloskundige, die we altijd konden bellen als er iets was en elke zorg serieus nam. Uiteindelijk zijn we doorwezen naar het ziekenhuis, maar ook daar bleef ze op ons verzoek aan onze zijde staan. Bedankt, lieve Nathalie!

Marco Engelen

5/5
Zeer professionele zorg! Stuk voor stuk fantastische verloskundigen met aandacht voor zowel de zwangere als de partner. Chapeau!

Yannick Walraeven

5/5
Tijdens ons avontuur hebben deze dames ons ontzettend fijn begeleid. Fijne spreekuren, zwangerschap en bevalling gehad! Ze zijn erg lief, eerlijk en geduldig. Wij raden iedereen Puur Natal aan! Mocht er nog gezinsuitbreiding komen weten we meteen waar we weer heen gaan.

Naomï Ummels

5/5
Zorgzaam, vakkundig, altijd met een open oor. In elke fase van de zwangerschap hebben wij een intensieve en professionelle begeleiding mogen ervaren. Vooral ook de zorg voor de vader en de na zorg waren erg gewaardeerd.

Robin Wildhagen

5/5
Ontzettend fijne praktijk waar wij ons direct welkom voelden. Gedurende de zwangerschap maar juist ook erna goede begeleiding & support gehad van alle dames die werkzaam zijn bij Puur Natal. De persoonlijke benadering en open minded visie heb ik als zeer prettig ervaren.

Valerie Bijleveld