Aanmelden bij Puur Natal

Als aanstaande ouder is het belangrijk dat jij je vertrouwd en veilig voelt bij je verloskundige. Zij begeleid je immers in een van de mooiste, maar ook spannendste momenten van je leven. Bij verloskundigenpraktijk Puur Natal kan je terecht voor persoonlijke en professionele verloskundige zorg tijdens je kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed.

Verloskundige Maastricht? Verloskundigenpraktijk Puur Natal is een kleinschalige verloskundigenpraktijk Maastricht

Aanmelden zwangerschap

Wij begeleiden je vanaf het prille begin van je zwangerschap, gedurende je bevalling én tijdens je kraamtijd.

Aanmelden nazorg

Ben je tijdens je zwangerschap en bevalling onder controle van de gynaecoloog? Dan is het belangrijk om voor de begeleiding in je kraambed ook een verloskundige te regelen. Bij Verloskundigenpraktijk Puur Natal kan je terecht voor deze zogenoemde nazorg. Wij komen gedurende je kraamweek een aantal keren langs om jou en jullie kindje te controleren.

Aanmelding kennismakingsgesprek

Ben je nog op zoek naar jouw verloskundigenpraktijk? Als aanstaande ouder is het belangrijk dat jij je vertrouwd, rustig en veilig voelt bij je verloskundige. Wij bieden de mogelijkheid om in het begin van je zwangerschap langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit vrijblijvende gesprek zal een van de verloskundige je meer uitleg geven over onze praktijk en kan je als het ware de sfeer proeven van onze zorg.

Aanmelden kinderwensspreekuur

Een gezonde zwangerschap begint al vóór je zwangerschap! In het kinderwensspreekuur geven wij je persoonlijk advies om je zwangerschap zo gezond mogelijk te starten.

Aanmeldformulier