Aanmelden

Aanmelden Zwangerschap

Is je zwangerschapstest positief? Van harte gefeliciteerd!

Als aanstaande ouder is het belangrijk dat jij je vertrouwd, rustig en veilig voelt bij je verloskundige. Zij begeleid je immers in één van de mooiste, maar ook spannendste momenten van je leven!

Bij verloskundigenpraktijk Puur Natal kan je terecht voor persoonlijke en professionele verloskundige zorg tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed.

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen om de eerste afspraak voor je in te plannen.

AANMELDEN VAN EEN ZWANGERSCHAP

Aanmelden Nazorg

Ben je tijdens de zwangerschap en bevalling onder controle van het ziekenhuis en zoek je nog een verloskundige voor de controles in het kraambed? Bij Verloskundigenpraktijk Puur Natal kan je ook terecht voor nazorg. Wij komen dan tijdens je kraamtijd een aantal keren langs om jouw en je baby te controleren.

Meld je dan bij ons aan via onderstaand contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen de nazorg te regelen.

AANMELDEN VOOR NAZORG

Aanmelden Kennismakingsgesprek

Ben je nog op zoek naar joúw verloskundige? Meld je dan bij ons aan via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als aanstaande ouder is het belangrijk dat jij je vertrouwd, rustig en veilig voelt bij je verloskundige. Zij begeleid je immers in één van de mooiste, maar ook spannendste momenten in je leven! Wij werken er hard aan om jouw dit vertrouwde, rustige en veilige gevoel te kunnen geven!

AANMELDEN VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Aanmelden Kinderwens spreekuur

Een gezonde zwangerschap begint al vóór je zwangerschap!

In het kinderwensspreekuur geven wij je persoonlijk advies om je zwangerschap zo gezond mogelijk te starten.

Aanmelden kan via onderstaand contactfomulier. Vul voor het aanmelden de zwangerwijzer (link) in en voeg deze toe bij het contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

AANMELDEN VOOR HET KINDERWENS SPREEKUUR